Sponsormogelijkheden

Om de aspiranten en de leden weer een spetterend KPJ jaar te geven en leuke en gezellige activiteiten te kunnen organiseren kunnen wij uw steun gebruiken.

U zou onze verenigingen op verschillenden manieren kunnen sponsoren:

-Optie 1
Advertentie op onze schermen tijdens het Feestweekend.

-Optie 2
Advertentie op onze schermen tijdens het Feestweekend. Inclusief 2 kaartjes voor vrijdagavond tijdens het Feestweekend.

-Optie 3
Advertentie op onze schermen tijdens het Feestweekend. Inclusief 2 kaartjes voor zaterdagavond tijdens het Feestweekend.

-Optie 4
Advertentie op onze schermen tijdens het Feestweekend. Inclusief 2 kaartjes voor vrijdagavond en zaterdagavond tijdens het Feestweekend.

-Optie 5
Met een rol als sub- of hoofdsponsor, krijgt u naast voorgaande zaken een plaats op de kaartjes, en extra aandacht in de social media en onze website. Voor vragen hierover kunt u terecht bij een van onze bestuursleden of kunt u contact met ons opnemen via info@kpjgilze.nl

Hiernaast zijn nog verschillende opties om te sponsoren hier kunt u persoonlijk informatie bij ons voor opvragen.

Daarnaast is het zo dat u tijdens de Trekkerbehendigheidswedstrijden een spandoek of bord kunt plaatsen. Laat het ons dan even weten.

Bij de sponsoring is het erg belangrijk dat u een duidelijke advertentie aanlevert. Het liefst ontvangen wij de advertentie digitaal. Het is ook mogelijk om een andere afbeelding aan te leveren voor het scherm. U kunt daarbij denken aan een logo met daarnaast enkele foto’s.

Deze digitale advertentie/afbeelding kunt u aanleveren bij info@kpjgilze.nl

Bij grote bestanden die niet gemaild kunnen worden even contact opnemen met Kiske Kreeft.

Bedankt voor uw steun,

Bestuur K.P.J. Gilze