Geslaagd KPJ Gilze Feestweekend 2019

Geplaatst op 21 augustus 2019 – 22:42

Wat was het weer een feest! Vanaf 15 augustus tot en met 18 augustus heeft het KPJ Gilze Feestweekend 2019 weer plaatsgevonden.

Op 15 augustus zijn we van start gegaan met de ledenavond met als thema ‘Expeditie Waailand’ IN VOLLE VAART VAN DE KAART!

Op vrijdag hebben we weer een nostalgische avond beleeft met na 2 jaar te zijn weggeweest weer de WC Experience op het podium. Wat was dit een gezellige avond!

Op zaterdag stonden Frank van Etten, Zanger Kafke, Buren van de Brandweer en Mental Theo op het podium. Het dak werd van de tent geblazen! Wat een topavond was dit waarbij we ook nog eens helemaal UITVERKOCHT waren!!!

Zondags zijn we in de ochtend traditiegetrouw gestart met de TrekkerBehendigheid! Hierbij deden 32 deelnemers mee. ’s Middags hadden we een gezellige kindermiddag, waarnaar we zijn gestart met het vernieuwde ZondagMiddagSpel. Dit was een levensgrote Stef Stuntpiloot XXL. Als afsluiter van het weekend hebben The Euros de tent op z’n kop gezet!

Bedankt aan alle vrijwilligers en sponsoren die dit weekend weer tot een succes hebben gebracht met hierbij in het bijzonder M. Hendrickx Grondwerken die al voor het 10e jaar hoofdsponsor is van KPJ Gilze!