Rabobank clubkascampagne!

Geplaatst op 14 april 2018 – 14:02
Beste Leden & aspiranten,

Om de lokale samenleving te versterken investeert Rabobank De Zuidelijke Baronie een deel van de winst in het lokale verenigingsleven. De verdeling van dit bedrag gaat via de Rabobank Clubkas Campagne. Ook KPJ Gilze heeft zich aangemeld voor deze actie. Het is aan jullie om een deel van het beschikbaar gestelde bedrag richting de KPJ te stemmen.

Per lid van de Rabobank krijg je een persoonlijke stemcode opgestuurd  per post waarmee je 5 stemmen mag uitbrengen. Je kunt er maximaal 2 per vereniging inzetten en je moet er minimaal 3 stemmen voordat deze geldig zijn. Wij zouden het zeer op prijs stellen indien er vele stemmen richting KPJ Gilze zouden gaan. Je kunt nog stemmen tot en met 16 april!

https://www.clubkascampagne.nl/nkl/clubkascampagne