KPJ Toneel Gilze 2018 presenteert

Geplaatst op 18 december 2017 – 18:40

Bed en Bonje

Ja hoor dit lees je goed! KPJ Toneel Gilze is weer in volle gang om in januari een top toneelstuk op de planken te brengen. Het beloofd weer een gezellig en komisch stuk te worden, en dat is altijd een goede reden om te komen kijken.

Ze zijn weer van start gegaan met het inlezen en oefenen van het stuk. Op vrijdag 12 en zaterdag 13 januari 2018 staat weer een top weekend voor de boeg, waar je zeker bij moet zijn!

Dit jaar staat het stuk Bed en Bonje van Aris Bremer op het programma, en het beloofd weer fantastisch te worden. Een kleine tip van de sluier; wat een stamboom, een fietsclub en buren toch allemaal niet voor chaos kunnen veroorzaken.

Ben je nieuwsgierig en kun je net als ons al niet meer wachten, zet dan 12 en 13 januari vast in je agenda en regel de kaartjes bij de voorverkoopadressen. De voorverkoop start 16 december al! Wees er snel bij, want OP = OP!

De zalen gaan om 19:30 open, en de show start om 20:00 bij De Schakel. Wij wensen u fijne feestdagen en natuurlijk graag tot volgend jaar!