*/?>

Winnaars KPJ Gilze trui bekend!

Geplaatst op 1 november 2015 – 15:49

Tijdens ons Feestweekend 2015, kon iedereen een slogan inleveren die op onze nieuwe KPJ Gilze truien gedrukt zouden gaan worden. De hele hoop ingeleverde slogan briefjes hebben wij als bestuur van KPJ Gilze binnenste buiten en het buitenste naar binnen gekeerd. Maar er kon natuurlijk maar één slogan winnen..

Afgelopen najaarsvergadering 2015 hebben we de winnaars van de KPJ trui bekend gemaakt.
De winnaars zijn Elianne vd Ouweland & Marit de Kock!
Met als slogan:
Al zède èrm, meej deze trui stàde wérm.

Nogmaals proficiat en er komen 2 truien jullie kant op!

This entry was written by kpjgilze, posted on at 15:49, filed under Algemeen. Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Both comments and trackbacks are currently closed.
*/ ?>


Sponsors KPJ Gilze

Loon- en verhuurbedrijf M. Hendrickx BV