Programma 2019

Vrijdag 16 augustus 2019 (20:00-02:00)

WC Experience

Al 30 jaar timmeren zij aan de weg, als één van de bekendste dialectbands van Nederland: WC Experience. Eind 2009 mochten zij vol trots de prijs “Beste dialectband van Nederland” in ontvangst nemen. Zelf noemen zij hun genre ‘Rock ’n Loll’. Een term die inmiddels meerdere bands bezigen maar die eigenlijk maar bij één band goed past: bij WC Experience. Op vrijdag 16 augustus zullen zij net als vanouds in de tent staan van het KPJ Feestweekend 2019.

 

 

Zaterdag 17 augustus 2019 (20:00-02:00)

MENTAL THEO

Zaterdag 17 augustus zal Mental Theo de tent op zijn kop zetten bij het KPJ Feestweekend.

Theo Nabuurs, beter bekend als Mental Theo is een internationale DJ met 20 jaar ervaring, draaide op ‘s werelds grootste raves met o.a Carl Cox, Laurent Garnier, Hardwell, Afrojack, Lenny Dee, Tiesto, Steve Mason, Jeff Mills, Sven Vath, Marco V, Gigi d’Agostino, Johan Gielen, Westbam, Jean, en vele andere toppers. Party’s all around the world, van Australië tot de USA en tevens live act van het jaar in Schotland in 1996. Theo werd eind jaren ’90 “DJ van het jaar” in Duitsland samen met Charly Lownoise.

Zijn muzikale doorbraak kwam dan ook samen met Charly Lownoise in begin jaren ’90 met o.a. Club en Mellow House, later ook met Gabber en Happy Hardcore. Eerste plaat van Charly en Theo samen was ‘Whole lotta Lownoise’ een gejatte AC/DC sample. Grootste hit was ‘Wonderfull Days’ en best verkochte album Charlottenburg. Wereldwijd werden er miljoenen plaatjes verkocht.

 

Buren van de Brandweer

PYROMANIA COLLECTIVE

Uitgefikte speakers, smeulende dansvloeren en doorgebrande sneakerzolen is het enige wat nog zal worden aangetroffen na een optreden van Buren van de Brandweer.

In 60 minuten pompen zij een vuurzee van klappers door de mengtafel. Gegarandeerde chaos en energie in een opbouwende set met eigen hits en bekende knallers!

 

Zanger Kafke

Wat als een mooie café grap begon van een aantal vrienden loopt in een paar maanden tijd volledig uit de hand. Zijn eerste single “Onze Dag” is een regelrechte hit. Ondanks de in de eerste maanden niet altijd even zuivere zang blijkt ‘Kafke’ een ras echte entertainer. Binnen een half jaar zijn, zijn nummers al meer dan 500.000 keer gestreamed, is een radio debuut live bij 3FM een feit en gaat het Zuiden elk weekend los op de dansbare Nederlandstalige hitjes van Zanger Kafke!

In 2018 trekt hij de ingezette lijn door. Eind april brengt hij zijn zomerse single ‘Springen’ uit, worden naast tientallen optredens bekende Brabantse festivals zoals Rebirth, Intents en 7th Sunday afgevinkt en wordt de zomer gevierd met een tour langs Lloret de Mar, Albufeira, Gran Canaria, Salou en Mallorca!

 

Frank van Etten

Frank bracht in de afgelopen jaren meerdere albums en singles uit. Zo schreef hij de singles ‘Jij bent niet meer die man van toen’, ‘Als je lacht’, ‘Hoe zal ’t zijn’, ‘Ik wil met je dansen’, ‘Ik sta in lichterlaaie’ en maakte hij een nummer met zijn zoon Jamy.  Een van zijn bekendste hits ‘Huisje op wielen’, wordt in het hele land meegezongen. Hij brak door met zijn single ‘Leef als een Zigeuner’, speelde zich in de kijker met zijn deelname aan SBS6 programma ‘Bloed, Zweet & Tranen en scoorde daarna drie top 10 hits.

 

Zondag 18 augustus 2019 (vanaf 10:00 uur)

Trekkerbehendigheid

Ook dit jaar zullen we traditiegetrouw de zondag weer aftrappen met de Trekkerbehendigheid. Hierbij kan iedereen laten zien hoe behendig hij/zij is met zijn of haar trekker. Hun kunsten zullen op de proef worden gesteld met een aantal verschillende spellen.

Kindermiddag

Voor de kleintjes onder ons hebben we op zondagmiddag een kindermiddag. Hierbij kunnen de kinderen verschillende spelletjes doen en wie weet winnen ze nog iets.

ZondagMiddagSpel

Op zondagmiddag vindt ook weer het jaarlijkse ZondagMiddagSpel plaats. Dit jaar is er hard gewerkt aan een levensgroot Stef Stuntpiloot XXL spel. Hierbij strijden 4 teams tegen elkaar en zullen we gaan zien we het droog houdt. Opgeven om mee te doen kan die dag op de waai.

The Euros

De zondagmiddag zullen we afsluiten met The Euros.

Verrassender, muzikaler en enthousiaster dan ooit tevoren: The Euros spelen de haringen uit de tent en komen er lachend mee weg. En gelachen wordt er! Naast een zondvloed aan hits zorgt dit powertrio met hun briljante interactie en knallende show voor steengoed vermaak. Betrap jezelf op het bespelen van de luchtgitaar, zing de longen uit je lijf, en geniet voor de verandering eens van een waanzinnig trio zonder schuldgevoel..!