Programma

Donderdag 17 Aug.   20.00 – 01.00 uur

Ledenavond (besloten).

Vrijdag 18 Aug.   20.00 – 02.00 uur

De vrijdag staat dit jaar weer in het teken van de oldies (jongeren zijn uiteraard ook welkom).

EigenWeijs! (20:30uur)

EigenWeijs is een allround, zeskoppige, pop/rock coverband. De band is samengesteld rondom de broers ‘Weijs’. EigenWeijs trekt de aandacht door een eigen geluid en een eigenwijze nummerkeuze. Met een zangeres, zanger (gitarist), drummer, bassist, toetsenist en gitarist, spelen ze naast bekende meezingers, dancenummers en snoeiharde rock, ook net die ‘vergeten’ hits waarmee ze jong en oud weten te verrassen.

EigenWeijs heeft zich de afgelopen jaren o.a. bewezen bij bruiloften, in kroegen, op pleinfeesten en in feesttenten.

De avond zal verder musicaal opgevuld worden door Drive in show Nightlight.

Kosten: voorverkoop €7,50 aan de tent €10,00.


Zaterdag 19 Aug.   20.00 – 02.00 uur

Arjon Oostorm , Marloes Oosting , Randy Watzeels (20.30uur)
Dirty Daddies (22:45)

THE DIRTY DADDIES
Met veel plezier en passie hebben The Dirty Daddies in de vijf jaar dat ze bestaan een torenhoge nieuwe standaard gezet in het feestcircuit. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de wervelende show van de witte brigade blijkt vrijwel onmogelijk te evenaren. Met hun explosieve energie, ‘alles to the max’ instelling en 120 hits in 120 minuten aanpak zijn de zeven mannen geliefde gasten geworden in feesttenten, op festivals en in de clubs. The Dirty Daddies zorgen keer op keer voor een muzikaal orgasme waar dagenlang van moet worden bijgekomen.

WE GIVE LOVE A BAND NAME!

Kosten: voorverkoop €12,50 aan de tent €15,00.


Zondag 20 Aug.   10:30 – 22:00 uur

Op zondag beginnen we zoals gewoonlijk weer met de Trekkerbehendigheid, hier kunnen de plaatselijke boeren hun kunsten vertonen.

 

Wilt u ook deelnemen aan trekkerbehendigheid van KPJ Gilze? Dit kan natuurlijk! U kunt u zich op geven bij Stefan Voermans!

Gsm: 0610154010
Email: stefan.voermans@hotmail.com

 

Ook hebben we dit jaar weer voor de aankomende agrariërs de KinderTrekkerbehendigheid, hier kunnen de kinderen laten zien wat hun al wel niet kunnen met een klein werktuig (OPGEVEN BIJ: de Feesttent op zondag of via kpjgilze@hotmail.com).

Dit jaar gaan we het zondag middag spel herhalen. Meer informatie komt eraan!

De band Van Eigen Bodem (17:00uur) zal s’avonds een spetterend optreden geven waarna Nightlight nog wat platen zal draaien om het weekend feestelijk af te sluiten.

De setlijst van Nederpop coverband Van Eigen Bodem is een mix van Pop in je Moerstaal en de Vrienden van Amstel live. In het Nederlands, in het Engels, de klassiekers van toen en de hits van talenten van NU. Bløf, Marco Borsato, Kane, Nielson, Doe Maar, Armin van Buuren etc. En ook Guus Meeuwis en André Hazes komen voorbij… Alles kan zolang het van eigen bodem is.
Van Eigen Bodem is een echte live band. Ideaal voor een gezellige avond in de kroeg maar ook te gek voor een dampend feest in een zaal, de feesttent, tijdens een festival of op het plein. Het plezier en enthousiasme spat van het podium en dat maakt Van Eigen Bodem niet alleen prettig om naar te luisteren maar ook om naar te kijken.

 

We zien jullie graag tijdens het KPJ Gilze Feestweekend (17 t/m 19 Augustus 2018).