Activiteiten

Hieronder vind je een overzicht van alle aankomende activiteiten van KPJ Gilze.

Karten (Aspiranten)

zondag 30 dec. 2018

Zondag 30 december vertrekken we met een club aspiranten om half 2 vanuit de Hooikar naar Dordrecht. Deze keer gaan we een onbekende kartbaan berijden en hebben maar liefst 3 heats ingepland. De kosten voor deze activiteit zijn €15,-. Opgeven via aspiranten@kpjgilze.nl voor 23 december. Wees er op tijd bij zodat je zeker mee kunt!


Nieuwjaarsactiviteit (leden en Aspiranten)

zondag 6 jan. 2019

Om het jaar goed te beginnen hebben we een “ijskoude activiteit” om het jaar af te trappen. We gaan namelijk Curling spelen op de ijsbaan. We starten om 13.00 uur bij de Hooikar met koffie waarna we al snel zullen vertrekken naar de ijsbaan. Achteraf zullen we nog een gezellig eten bij de Hooikar. Opgeven bij Jasper Geerts via jasper-geerts@hotmail.com voor 15 december , kosten zijn €20,-


KPJ Toneel

vrijdag 11 jan. 2019

Ook dit jaar zal het toneel van de KPJ weer plaatsvinden in januari. De spelers en commissie zijn al weken druk aan het repeteren voor de werkelijke voorstelling. 15 december is de eerste voorverkoop bij de kerstmarkt en daarna zijn kaartjes beschikbaar bij de Hooikar, Sporthal en Novy in Gilze.


Wandklimmen (Aspiranten)

vrijdag 8 mrt. 2019

Er staat weer een avond Klimmen op het programma in maart. Deze avond vertrekken we om 19.00 uur naar Tilburg om diverse wanden te beklimmen. De eigen bijdrage is €10,- en opgeven kan tot 1 maart bij aspiranten@kpjgilze.nl.


Udenhout onder zeil stapavond (leden)

zaterdag 30 mrt. 2019

Zaterdag 30 maart gaan we weer met een bus naar Udenhout onder zeil. De kosten zijn €15,00 voor leden en €25,00 voor introducees. Hiervoor wordt de busreis en het kaartje verzorgt door de KPJ. Dit jaar willen we ook weer op tijd verzamelen om de drukte voor te zijn. We verzamelen namelijk om 19:30 bij de Hooikar en zijn om 02:00 weer terug. Ook is het dit jaar mogelijk om via de KPJ een combiticket te kopen. Je betaald dan €25,00 en krijgt dan een combi ticket voor zaterdag 30 maart en zondag 31 maart en de bus voor zaterdag. Dit gaat voor introducees €35,00 kosten. Alleen zondag zal je zelf vervoer moeten regelen. Opgeven kan tot 30 december door de kortingsactie. Opgeven kan bij Wouter door een mail te sturen naar wouter.vanzon@outlook.com


Attractiepark Walibi (Aspiranten)

zondag 26 mei. 2019

We vertrekken al vroeg in de ochtend en wel om half 9 vanuit de Hooikar op zondag 26 mei. Voor deze dag wordt €20,- gevraagd. Opgeven kan via aspiranten@kpjgilze.nl voor 26 april 2019.


KPJ feestweekend (openbaar)

vrijdag 16 aug. 2019

Het jaarlijkse feest staat alweer gepland voor volgend jaar. Het weekend is nog niet volledig ingevuld, dus heb je nog ideeën, meld ze gerust. Een ding is zeker, houd deze data vrij in je agenda!


Aspirantenkamp

vrijdag 13 sep. 2019

Een weekend om niet te missen voor de aspiranten onder ons, elk jaar weer een gezellige boel.